Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Dramă în Columbia: Cel putin 34 de morți după ce o alunecare de teren a 'înghițit' un autobuz și alte vehicule

reuters.com
alunecare de teren columbia

Cel puţin 34 de de persoane au murit duminică într-o alunecarea de teren care a îngropat un autobuz şi alte câteva vehicule în nord-vestul Columbiei, au declarat luni surse oficiale, relatează AFP, citat de Agerpres.

"În total de 34 de persoane au murit şi nouă au fost rănite. Dintre cei răniţi, trei au reuşit să iasă în viaţă din autobuz şi alte şase persoane dintr-un vehicul particular care se afla de asemenea la locul" accidentului, a declarat pentru AFP directorul serviciilor de urgenţă columbiene (UNGRD), Diana Ramírez.

Preşedintele Gustavo Petro anunţase 27 de morţi, între care trei minori. Sub efectul ploilor abundente, o zonă de munte a căzut şi a îngropat pe drumul din aval mai multe vehicule, printre care cel puţin o motocicletă şi un autobuz de transport în comun cu aproximativ 30 de persoane la bord.

Autobuzul venea din oraşul Cali (sud-vest) şi mergea spre Quibdo (nord-vest), capitala departamentului Choco, traversând Anzii Cordilieri.

De la începutul lunii august, Columbia se află într-o stare de "dezastru naţional" din cauza celui mai grav sezon ploios din ultimii 40 de ani. Înainte de acest accident, ploile au provocat 271 de morţi şi 700.000 de sinistraţi în ultimul an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.