Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | După ce un BMW ultimul răcnet s-a făcut praf, poliția s-a ales cu încă o mașină distrusă: Un bărbat a spart-o cu ciocanul!

Duster politie

O mașină de poliție a fost distrusă cu ciocanul de un bărbat. Autospeciala Dacia Duster aparținea Postului de Poliție Măureni din județul Caraș-Severin. „Nu suport poliția”, a motivat bărbatul. În urmă cu câteva ore, un BMW al poliției a fost făcut praf într-un accident.

Poliția acuză factorul politic

„Acestea sunt imaginile unui stat eșuat și a Poliției Române îngenuncheate de factorul politic. În ultimii 20 de ani, tot ce înseamnă protecție juridică a polițistului și autoritate a poliției au fost terfelite și distruse sistematic, până la nivelul pe care îl vedeți în aceste imagini. Un cetățean cu impozitele plătite la zi, în mijlocul nopții, profitând că la postul de poliție nu era niciun polițist (la 90% din posturi este aceeași situație) a luat un ciocan și a fezandat o de politie duster aparținând Postului de Poliție Măureni din județul Caraș-Severin”, anunță pe Facebook Sindicatul Europol.

Sindicaliștii au postat și o filmare cu mașina distrusă.

„Imaginile de mai jos sunt revoltătoare și reflectă la acest moment gradul de educație a unei părți importante a societății, votanții preferați de mâine ai politicienilor. Bărbatul în cauză a fost identificat și prins de către polițiștii din cadrul Secției Nr. 5 Poliție Rurală Bocșa. A fost prezentat în fața procurorilor care au dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile. Ce este de-a dreptul halucinant a fost justificarea bărbatului pentru gestul său: Nnu suport poliția, dar și amenințarea că pe viitor va comite și alte asemenea fapte. PS Somn ușor, Lucian Bode”, se arată în finalul postării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.