Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - După COVID19, serialul The Simpsons a prezis scufundarea submarinului Titan

The Mirror
Titan

E scudundarea submersivului Titan un act premeditat? După ce  legat de pandemia de coronavirus au apărut număroase scenarii care acuzau că virusul ar fi fabricat în laborator, tragedia în care a fost implicată celebra navă naște și ea semne de întrebare.

Serialul The Simpsons a difuzat un episod extrem de asemănător cu actuala dramă care a captivat atenția presei mondiale

În cel de-al 10-lea episod al sezonului 17 din The Simpsons, Homer Simpson este condus într-o aventură de către un bărbat pe care îl consideră tatăl său biologic, Mason Fairbanks. Acesta îi povestește protagonistului despre o comoară de smarald pierdută într-o navă scufundată, „Piso Mojado”. În timpul aventurii lor subacvatice, Homer rămâne blocat într-un coral, iar din cauza lipsei de oxigen își pierde cunoștința. La finalul episodului, el se trezește trei zile mai târziu, într-un spital, informează PRO Tv.

De-a lungul episodului, sunt scoase în evidență mai multe detalii care sunt extrem de asemănătoare cu dispariția submarinului Titan: se caută o epavă pe fundul oceanului, destul de asemănătoare cu Titanicul, submersibilul folosit este similar cu cel fabricat de OceanGate, iar cele două personaje principale, Homer și Mason, sunt asociate cu pasagerii Shahzada Dawood și Suleman Dawood, tatăl și fiul care au decedat în timpul expediției.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.