Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Echipa TVR, prinsă într-un schimb de focuri în Ucraina: Reporterul a fost filmat relatând de sub caroseria unei mașini

F. P.

Echipa TVR a fost prinsă într-un schimb de focuri în regiunea Harkov din Ucraina. Potrivit directorului știrilor TVR, Laurențiu Ciocăzanu, reporterul de la fața locului a transmis în timp ce se ascundea sub o mașină.

„Echipa TVR a fost prinsă într-un schimb de focuri în regiunea Harkov, iar reporterul nostru Alex Costache a fost filmat relatând de sub caroseria unei mașini!

Imaginile cu colegii noștri care și-au pus viața în pericol pentru a ne prezenta adevărul de pe frontul Ucrainei - la Telejurnalul TVR, în această seară, de la ora 20.00”, scrie Ciocăzanu pe Facebook.

„Sunt bombardamente puternice chiar în acest moment, iar militarii ne-au spus să stăm culcați pe jos. Acum trebuie să plecăm. Ne-au spus să plecăm imediat”, a transmis Costache, din mijlocul ostilităților.

„Eram la intrarea în oraşul Kupiansk, au fost fouă explozii, foarte aproape de noi. Poate la o distanţă de 20 - 25 de metri de noi. Am văzut explozia în pădure”, a declarat un al jurnalist.

În orașul Kupiansk, foarte aproape de granița rusă, luptele continuă. După ce au pierdut așezarea, rușii au început să-l bombardeze cu furie. Acesta a fost și motivul pentru care armata ucraineană nu a lăsat jurnaliștii să intre în oraș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.