Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Șeful AUR, răspuns pentru cei care au cerut deființarea partidului: 'Nervocalmin, pentru domnul Muraru, acolo, la Iași'

george simion

Copreședintele AUR George Simion l-a folosit pe Moș Crăciun pentru a-i trimite un pachet cu calmante deputatului PNL Iași, Alexandru Muraru, cel care a cerut scoaterea Alianței pentru unirea Românilor de pe scena politică. Numai că, pe filmarea făcută de politician, acesta ]l confund[ pe liderul PNL ia;i cu fratele lui, Andrei, care a fost numit de pre;edintele Klaus Iohannis ambasador ]n Statele Unite.

"E luna cadourilor și am zis să fim mai buni. Așa că încercăm și noi să ajutăm persoanele sărace cu duhul. am văzut niște declarații de la un politician de la PNL Iași, un domn Muraru, că vrea să ne interzică, că ne-a făcut plângeri, vrea scoaterea AUR în afara legii.

Așa că am fost la farmacie și am făcut niște cumpărături să-i trimitem de Crăciun și de Revelion. Niște Xanax domnului Muraru, pe care le punem aici în pachet, Relaxiren, nu facem reclamă vreunui medicament, Nervocalmin, pentru domnul Muraru, acolo, la Iași, și, stați așa, Sedatif PC.

Toate aceste lucruri pentru că, din când în când, mai trebuie și să glumim și să ne relaxăm. Și dacă domnul Muraru stă prost cu nervii sau crede că nu trăim într-o democrație, de la AUR trimitem aici pentru Andrei Muraru (n. r. Alexandru Muraru)", a spus George Simion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.