Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO El este patronul care a violat două minore de 15 ani, la piscina sa: Procurorii l-au dus după gratii

UPDATE

Omul de afaceri Laurențiu Maronidis, patronul unui complex de agrement din Târgu Jiu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul, de 47 de ani, este acuzat că a făcut sex cu două minore, ambele de 15 ani, din Târgu Jiu și Turceni.

Știrea inițială

Un afacerist de 47 de ani este acuzat că a violat două minore de 15 ani, la piscina sa! Este vorba despre Laurențiu Maronidis, din Târgu-Jiu, patronul complexului de agrement Piscina Elegance Beach, a fost reținut, luni, de către polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Gorj, pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor. Afaceristul este acuzat că a întreținut, de mai multe ori, relații sexuale cu două minore, în vârstă de 15 ani.

Părinții fetelor l-au așteptat, mați, la Judecătorie, unde i-au strigat „pedofilule, să zaci în pușcărie”, în așteptarea unei decizii a magistraților dacă acesta va fi arestat preventiv sau va fi pus în libertate.

Actele sexuale dintre violator și fete au fost și filmate de o altă fată, prietena uneia dintre ele. Afaceristul-violator este acuzat că le pus droguri în băutură celor două minore și așa ar fi avut loc actele sexuale. Cele două fete, una din Târgu-Jiu și una din Turceni, primesc consiliere psihologică.

”La data de 30 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 47 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în perioada 12‐23 august a.c., bărbatul ar fi întreținut raporturi sexuale cu două minore de 15 ani, din municipiul Târgu-Jiu și orașul Turceni. În cauză polițiștii continuă cercetările pentru documentarea activității infracționale”, au comunicat reprezentanții Inspectoratului de Poliției Județean Gorj.

Două minore au depus plângeri penale împotriva afaceristului, în care au menționat că au întreținut relații sexuale cu acesta, timp de aproape două săptămâni, la jumătatea lunii august, după ce ar fi consumat substanțe interzise la piscina deținută de bărbat.

Violatorul a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu cele două fete, dar spune că nu le-a drogat. ”Imaginile le-a primit și nevastă-mea. Asta e! Sunt un nenorocit! Imi asum, mă duc și la pușcărie”, sunt cuvintele pe care afaceristul le-ar fi spus unui apropiat, notează presa locală.

content-image content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.