Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Emmanuel Macron atacă Rusia, după ce Moscova A EXPULZAT mai mulți diplomați europeni: 'Condamn cu cea mai mare fermitate'

Emmanuel Macron Vladimir Putin Macron Putin

Preşedintele francez, Emmanuel Macron, a condamnat vineri "cu cea mai mare fermitate" expulzarea de către Rusia a trei diplomaţi - german, suedez şi polonez - şi întregul mod în care a gestionat Rusia cazul opozantului Aleksei Navalnîi, relatează AFP.

"În ceea ce priveşte afacerea Navalnîi, condamn cu cea mai mare fermitate de la început până la sfârşit ce s-a întâmplat, de la otrăvire (...) până la condamnare, şi astăzi expulzarea diplomaţilor german, polonez, suedez care a fost decisă de Rusia", a declarat preşedintele francez la finalul unui consiliu de apărare franco-german cu cancelarul german Angela Merkel, scrie agerpres.ro.

Citește și: Florin Roman îl pune la punct pe Claudiu Năsui: ‘Nu poți să conduci o țară doar prin postări pe Facebook. Vă recomand o cafea tare și rezolvați această problemă’

Rusia a anunţat vineri expulzarea unor diplomaţi din Suedia, Germania şi Polonia, acuzându-i că au luat parte la protestele ilegale luna trecută împotriva încarcerării opozantului Kremlinului, Aleksei Navalnîi.

Ministerul de Externe rus a declarat într-un comunicat că Moscova consideră inacceptabile acţiunile diplomaţilor.

Citește și: Atac devastator la adresa Guvernului: ‘Pentru asta au fost votați? Să vândă România bucată cu bucată, activ cu activ?’ .

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.