Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Șerban Nicolae a făcut spectacol, la tribuna Parlamentului: 'URSS-PLUS și alții să-și dovedească iar capacitatea zero de guvernare'

Mediafax
serban nicolae

Șerban Nicolae a afirmat ironic că oricât și-ar dori puterea „URSS-PLUS” și alte partide din opoziție, toți ar dovedi că au capacitate zero de guvernare. Senatorul PSD a avut comentarii și la adresa lui Gigel Știrbu, spunând că liberalul i-a primit cadou în punga de pufuleți.

"Abia aștept următoarea moțiune de cenzură. Vreau să văd pe cine o să pună PNL să se facă de râs. Data trecută l-ați avut pe unul care citea săracul până și pauzele dintre litere. E primul om care a reușit să citească pauzele dintre litere, provenit de la școala ajutătoare probabil și pe colegul meu, reprezentantul celui mai principal partid și singurul conloc... și aici s-a oprit. N-am zis nimic de ochelarii ăia primiți cadou în punga de pufuleți", a declarat Șerban Nicolae, la dezbaterea moțiunii de cenzură în plenul reunit al Parlamentului.

Citește și: Alianța USR-PLUS, transformată în afacere de familie! Liderul care și-a inclus mătușa în schemă

De asemenea, senatorul PSD a avut un comentariu ironic și la adresa Alianța 2020 USR-PLUS, numind-o „Alianța URSS-PLUS”.

"Indiferent cât și-ar dori unii puterea, URSS-PLUS și alții să-și dovedească iar capacitatea zero de guvernare", a spus social-democratul.

Citește și: EXCLUSIV Bugetarul care a aruncat în aer sistemul are ordin de restricție! Nu se poate apropia de mama copilului său

La momentul citirii moțiunii de cenzură, miercurea trecută, în plenul reunit al Parlamentului de către deputatul PNL Gigel Știrbu, liberalul purta ochelari cu rame galbene.

Parlamentarii votează, la ora transmiterii acestei știri, moțiunea de cenzură pentru demiterea guvernului Dăncilă. Votul este secret, cu bile. Pentru a trece moțiunea sunt necesare 233 de voturi, din totalul celor 465 de aleși.

Citește și: Rareș Bogdan spulberă criticile: Nu înseamnă că voi renunța .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.