Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Șerban Nicolae vine cu explicații, după comparația cu Hagi: 'E ca și cum ți-ai îndepărta unul dintre cei mai valoroși componenți la cererea adversarilor'

captura Facebook
Serban Nicolae

Șerban Nicolae, candidat la alegerile parlamentare pe listele PER, susține că nu se poate el compara cu Hagi. Explicațiile sale vin după ce a dat ca exemplu înlăturarea sa din PSD.

Citește și: Președintele PER anunță o alianță din 12 partide: 'Toate voturile însumate sunt aproximativ 400.000 de voturi' - VIDEO

„Aș vrea să fac și o precizare ca să închid discuția comparației cu Gheorghe Hagi. Eu nu m-am comparat nicio secundă cu marele fotbalist, în viața publică nici nu cred că am avea ce să comparăm. Suntem din două direcții total diferite. Dar am spus că sunt unul din foarte puținii pesediști cărora adversarii politici cereau excluderea din PSD.

Deci cei care-și făceau un titlu de glorie sau un obiectiv politic din distrugerea PSD  și cereau ca eu să fiu îndepărtat din propriul partid. În contextul acesta am spus că e ca și cum ți-ai îndepărta unul dintre cei mai valoroși componenți la cererea adversarilor. Am dat exemplul cu Hagi, dar era valabil în orice altă ipoteză. Am văzut că unii păreriști au înțeles altceva și au spus că mă compar cu Hagi sau îmi explicau mie că Hagi participa la antrenamente”, a spus Șerban Nicolae în cadrul unei conferințe de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.