Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Eugen Tomac, liderul PMP, despre 'masacrul' din PNL: 'Cred că s-au învăţat de la noi'

Facebook
Eugen Tomac

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, s-a referit la criza din Partidul Naţional Liberal, după ce liderul Florin Cîţu şi-a dat demisia, afirmând că “s-au învăţat de la noi”, în contextul tensiunilor care au existat recent în PMP. El crede că frământările în PNL erau mai vechi, dar a menţionat că este important ca liberalii să aibă curajul să ia decizii pentru că asta aşteaptă ţara de la Guvern.

Eugen Tomac a fost întrebat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, susţinută la Constanţa, ce părerea are despre demisia lui Florin Cîţu din fruntea PNL.

„Legat de criza din PNL, cred că s-au învăţat de la noi. (...) Acolo lucrurile sunt clare. Domnul Cîţu şi-a dat demisia după ce partidul i-a cerut-o. La noi lucrurile au intrat într-o zonă de comedie. Am avut şi congres, am stabilit care ne sunt priorităţile şi avem, din păcate, un fost lider, care nu acceptă realitatea. Asta este viaţa, învăţăm din toate. În schimb, Cîţu şi-a prezentat astăzi demisia. Evident, că acolo aceste frământări erau mai vechi, îi priveşte pe ei”, a afirmat preşedintele PMP.

El a precizat că este important ca liberalii să aibă curajul să ia decizii în Guvern.

„Important este să înceapă să aibă curajul să ia decizii, asta aşteaptă ţara de la Guvern. Există o majoritate stabilă, care pare incapabilă să adopte decizii importante într-un moment atât de dificil, cu atâtea crize suprapuse: criza de sănătate, criza din energie, criza produselor alimentare, criza refugiaţilor. Toate aceste probleme necesită răspunsuri rapide. Noi vom urmări ca partid de opoziţie şi vom sancţiona toate aceste lucruri care nu funcţionează cum trebuie”, a explicat Eugen Tomac.

Florin Cîţu, şi-a dat demisia, sâmbătă, din funcţia de preşedinte al PNL. Funcţia va fi preluată interimar de Gheorghe Flutur, până la Congresul extraordinar al partidului din 10 aprilie, au declarat surse politice, pentru News.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.