Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Explodează un nou scandal în Poliția Română: doi agenți și-au împărțit petarde în mașina de poliție / Anchetă demarată de Inspectorat

M. C.
autoinsurancedeal.org
politia

VIDEO Explodează un nou scandal în Poliția Română: doi agenți și-au împărțit petarde în mașina de poliție / Anchetă demarată de Inspectorat

Doi agenți din Cluj au fost filmați în timp ce își împărțeau petarde în mașina de poliție. Unul dintre ei se afla în timpul programului. Inspectoratul de Poliție din Cluj a deschis o anchetă în acest caz.

Pe filmare se observă cum cei doi agenți, dintre care unul îmbrăcat în uniformă, care era în timpul programului, și altul îmbrăcat în civil, se aflau în fața unui bloc unde își împărțeau petardele pe care le-a cumpărat agentul care se afla la muncă.

A fost demarată o anchetă

Bărbatul a cumpărat și împărțit obiectele pirotehnice cu mașina de serviciu, motiv pentru care va da explicații în fața superiorilor. O anchetă internă s-a deschis la Inspectoratul de Poliție din Cluj, iar la finalizarea cercetărilor, în funcție de rezultat, se va sesiza unitatea de parchet competentă și Direcția Generală Anticorupție.

Context

Imaginile apar la numai câteva zile după un alt caz controversat în interiorul IPJ Cluj: conducerea IPJ Cluj a dispus o anchetă internă pentru stabilirea modului în care a fost gestionat un apel la 112, făcut miercuri, 27 decembrie 2023, după ce doi minori ar fi fost agresați pe o stradă din localitatea Suceagu (mai multe, aici).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.