Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video Explozie de nervi după ce Ucraina a câștigat Eurovisionul: Românii acuză jocuri politice și sunt dezamăgiți de Moldova

EBU
eurovision 2022

România nu a primit niciun vot de la Republica Moldova în finala Eurovision. Concursul a fost câștigat de Ucraina, iar România nu a reușit să se claseze nici măcar în top 15. Dacă unii internauți s-au declarat bucuroși de rezultat și au aplaudat victoria Ucraine, alții au considerat că totul e o lucrătură cu iz politic.

Românii s-au dezlănțuit pe pagina Eurovision.

"Jaful secolului. Eurovisionul a devenit o bâtă politică în mâna cuiva. Cântecul e artă. Atât. Curaj celorlalte țări care au depus muncă și au fost neîndreptățite", a scris un internaut.

"Este timpul ca BBC să retragă finanțarea acestei farse. Nu-mi pasă că Marea Britanie a venit pe locul doi, aș fi simțit la fel dacă am fi venit ultimul. Un șobolan ar fi putut strănuta într-un microfon și Ucraina ar fi câștigat. Jucând în mâinile lui Putin dacă doar dăm Ucrainei totul pe farfurie. Concurență slabă, slabă, arătând în continuare de ce aceasta este o farsă a unui „concurs”" , considera alt internaut.

"Cântec groaznic și care va ajunge în uitare. Nu talentul a câștigat, ci politica. Era cunoscut de la început. Sam Ryder ar fi trebuit să câștige", consideră un alt telespectator.


"Mi-am pierdut tot respectul pentru unul dintre concursurile mele preferate de cântece. Este păcat că politica trebuie să decidă chiar și un concurs de cântece ca acesta. Scuze Regatul Unit și Spania au fost jefuite în fața milioanelor de telespectatori", crede un alt internaut.

Lista completă de comentarii poate fi citită dând click pe video-ul de mai jos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.