Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO FABULOS Cu cine și cum s-a dus la vot Melania Trump

Melania Trump

Prima doamnă a SUA, Melania Trump, a votat marţi la Palm Beach, oraşul din sud-estul Floridei unde ea şi soţul său, preşedintele Donald Trump, şi-au mutat reşedinţa privată în anul 2019, transmite agenţia EFE.

Ea nu a spus cui şi-a dat votul, spre deosebire de soţul ei, care a votat anticipat cu două săptămâni în urmă şi a spus atunci că a votat ''pentru un tip numit Donald Trump''.

Citește și: Scene fără precedent! Un polițist a fost tăiat cu cuțitul, după ce i-a cerut unei persoane să poarte mască de protecție

Prima doamnă era flancată de ofiţeri de securitate şi nu purta mască pe faţă în pofida pandemiei de COVID-19, conform DPA.

Melania petrece ziua alegerilor prezidenţiale la reşedinţa de la Mar-a-Lago, un conac pe care Donald Trump l-a cumpărat în anii '90 şi l-a transformat într-un club privat, dar conform unor relatări din presă ea va reveni până la sfârşitul zilei la Washington, unde va aştepta rezultatul scrutinului.

Citește și: După atacul terorist de la Viena, Rareș Bogdan reacționează: Doamne ferește! Asta mai lipsea Europei

Florida este unul dintre statele cele mai importante pentru deznodământul alegerilor prezidenţiale americane, datorită celor 29 de electori pe care candidatul cu cele mai multe voturi le obţine în colegiul electoral. Peste nouă milioane de alegători au votat până marţi în acest stat, dintre care aproximativ 4,7 milioane prin corespondenţă şi circa 4,33 de milioane prin vot anticipat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.