Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO – Fata lui Vladimir Putin rupe tăcerea: 'Viața umană are o valoare supremă în Rusia!'

fata vladimir putin

Fata președintelui rus Vladimir Putin, Maria Vorontsova, a oferit un interviu rar, în care spune că viața umană reprezintă o „valoare supremă” în Rusia.

Vorbind pentru site-ul de știri de investigații Agentstvo, Maria Vorontsova, a spus: „Societatea noastră, mă refer la societatea rusă, cu principiile noastre de viață, cu cultura noastră, cu religia noastră… la urma urmei, nu este atât de mult o societate centrată pe economie. Suntem într-o măsură mai mare, o societate centrată pe om. Și pentru noi, valoarea vieții umane este o valoare supremă.

Și fiecare zi de viață în care se trăiește, chiar dacă nu este așa – iartă-mă că folosesc acest cuvânt – profitabilă pentru economie, nu atât de semnificativă pentru economie, din punct de vedere al valorilor spirituale, cred că are un impact mai semnificativ pentru noi", a transmis fata lui Putin, potrivit Kyiv Post.

Fetele lui Vladimir Putin

Cele două fete pe care le are Putin sunt Ekaterina Tikhonova şi Maria Vorontsova. Președintele rus a păstrat mereu discreția în ceea ce privește viața sa personală.

Putin a fost căsătorit 30 de ani cu Ludmila Şkrebneva, de care a divorţat în 2013. Maria s-a născut la Leningrad în 1985, iar Katerina în Germania, în 1986.

Maria a urmat Universitatea de Medicină din Moscova, iar Katerina şi-a luat licenţa în Studii Asiatice.

Fiica cea mare este doctor şi cercetător şi locuieşte la Moscova cu soţul său olandez, a relatat presa. Cuplul are un copil - Putin însuşi i-a mărturisit regizorului Oliver Stone în 2017 că are un nepot. Întrebat dacă se joacă cu el, Putin a răspuns: „Foarte rar, din păcate”.

Katerina trăieşte pe picior mare şi are o avere impresionantă. O dansatoare acrobatică recunoscută, are o funcţie importantă la Universitatea de stat din Moscova, potrivit presei. Katerina a fost căsătorită între 2013 şi 2018 cu miliardarul rus Kirill Şamalov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.