Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Felix Stroe, candidat la funcția de secretar general al PSD, a dat strigătul de luptă: 'M..e USR! M..e PNL! Pe ei, pe mama lor!'

mediafax.ro
Felix Stroe

A fost ministru al Transporturilor când Liviu Dragnea era președintele PSD, iar acum candidează la funcția de secretar general al partidului ! Felix Stroe, președintele organizației județene PSD Constanța, le-a vorbit colegilor de filială despre ce vrea să facă în partid și a dat ordinele pentru campania prezidențială, unde cei din PSD trebuie să răspundă cu aceeași monedă la atacurile ce vor urma din PNL și USR.

”Suntem oameni care am trecut prin confruntări electorale. I-a apucat turismul atuncea pe toți. Și au făcut turism peste tot. Au făcut turism la Adamclisi, au făcut turism la Medgidia, au făcut turism la Vulturu. Au făcut turism, nene. I-a apucat turismul de murea lumea. 14%! Fraților, ce naiba, suntem copii? În primul rând, aceste rezultate, care ne mâhnesc, ne dor, sunt cel puțin ciudate, stranii, ca să nu mă exprim mai categoric.

Citește și: Andrei Caramitru pune tunul pe Klaus Iohannis! Atac de ultimă oră și la PNL

Puși pe bătaie! Și n-o să ne întoarcem obrazul celălalt ca-n spusa aia a lui Matei (evanghelistul – n.r.), ci (dacă ni se spune – n.r.) ”Ba a mă-tii” (vom răspunde) ”Ba a mă-tii”. Scuzați-mă doamnelor! Și vă rog frumos și doamnelor să aveți atitudine bărbătească: capete în gură, și pe ei! Corect? Capete în gură, și pe ei! Muie PSD? (răspundem – n.r.:) Muie USR! Muie PNL! Așa trebuie să vă fie atitudinea. Sunteți măgari? Nu începem noi. Sunteți măgari? Vă spunem de zece ori mai mult ca voi.

Credeți că actualul președinte (n.r. Klaus Iohannis) e foarte iubit de cetățeni? Nu vă speriați, că ăsta a fost rostul acestei campanii (pentru Parlamentul European – n.r.): să ne demoralizeze. [Ei] n-au fost în stare să se mobilizeze pentru moțiunea de cenzură, pe care au anunțat-o cu surle și trâmbițe, că ne dau după cap și ne sfărâmă în picioare. Se ceartă între ei ca și chiorii. Vor scoate 15 candidați la prezidențiale. USR-ul se vede deja cu președintele. Hai, să ne mobilizăm! Corect? Hai să ne mobilizăm! Să ne mobilizăm, și pe ei! Pe ei, pe mama lor! N-avem ce pierde, n-avem decât de câștigat”, a fost discursul lui Stroe din ședința județeană în care s-a aprobat susținerea Vioricăi Dăncilă la șefia PSD.

Citește și: USR-PLUS se cutremură! Dezvăluirea care dinamitează Alianța 2020 .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.