Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Femeia din Rusia care și-a încurajat soțul aflat pe front să violeze ucrainence, dată în urmărire internațională: Detalii șocante din anchetă

Foto lbc.co.uh
Olga Bykovskaya sotul militar

Femeia din Rusia care și-a îndemnat soțul aflat pe front să violeze ucrainence a fost dată în urmărire internațională. dacă va fi prinsă, ea riscă 12 ani de închisoare.

Rusoaica, despre care se presupune că este Olga Bykovskaya, a fost plasată pe listele de urmărire statale, interstatale și internaționale de autoritățile ucrainene, relatează Daily Mail.

O anchetă în acest sens a fost declanșată după interceptarea unei convorbiri telefonice dintre ea și soțul său care se afla în Ucraina. Astfel s-a descoperit că își sfătuia soțul să violeze femei ucrainene, atâta timp cât nu vorbea cu ea despre acest lucru și folosea protecție.

În aprilie, forțele de securitate din Kiev au intrat în posesia unei înregistrări audio a unei conversații dintre două persoane, care au fost identificate ulterior drept Roman Bykovsky și soția sa, Olga Bykovskaya.

Femeia îi spune soțului său, care este militar, că are permisiunea ei de a viola femei ucrainene în timp ce acesta servește în forțele de invadare ale Rusie, atâta timp cât se protejează și nu îi spune ce s-a întâmplat.

Înregistrarea șocantă de 30 de secunde a fost făcută publică pe 12 aprilie, când președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a acuzat trupele ruse că au comis „sute de violuri”, inclusiv agresiuni sexuale asupra copiilor în țara sa.

Roman a fost luat prizonier

Roman Boikovski, soldatul rus pe care soţia sa l-a îndemnat să violeze femei ucrainene, a fost luat prizonier la sfârșitul lunii aprilie în apropierea oraşului Izium, regiunea Harkov.

Conform publicaţiei Obozrevatel, soldatul rus Roman Boikovski a fost luat prizonier de armata ucraineană.

Informaţia a fost făcută publică de un fost deputat al Dumei de Stat a Federaţiei Ruse. „Soldatul armatei ruse din Crimeea căruia soţia sa i-a recomandat să se protejeze dacă violează femei ucrainene a fost luat prizonier de Forţele Armate ale Ucrainei lângă Izyum”.

Roman a devenit cunoscut după ce în mediul online a apărut o înregistrare în care soţia sa, Olga, i-a spus că îi dă permisiunea să violeze femei din oraşele ocupate, însă să se protejeze. Conversaţia între soţi a fost înregistrată de serviciile secrete ucrainene din regiunea Herson.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.