Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Femeie înjunghiată în fața Gării de Nord din București. Și un polițist a fost rănit

Inquam Photos / George Calin
cfr tren gara de nord oameni aglomeratie

Au apărut imagini video cu incidentul petrecut zilele trecute în fața Gării de Nord din București. O femeie de 30 de ani a fost înjunghiată de un bărbat de 52 de ani. Potrivit unor surse judiciare, femeia este prostituată, iar bărbatul era îndrăgostit de ea. În cursul operațiunii de imobilizare a agresorului a fost rănit și un polițist.

Sâmbătă, 25 februarie 2023, la ora 17.00, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Transporturi Feroviare Gara de Nord București au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în zona „Coloane” din Gara de Nord București, are loc o altercație fizică.

Un bărbat, de 52 de ani, ar fi aplicat mai multe lovituri de cuțit asupra unei femei, de 30 de ani.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul în cauză având asupra sa un cuțit cu care ar fi amenințat că își va pune capăt zilelor. Polițiștii l-au imobilizat și l-au deposedat de cuțit.

Acesta a fost condus de polițiști la sediul B.P.T.F. Gara de Nord București.

Victima a fost preluată de către un echipaj S.M.U.R.D. și transportată la o unitate spitalicească, iar, în urma controlului de specialitate, s-a constatat ca persoanei în cauza i-a fost pusă viața în pericol.

În urma imobilizării atacatorului, un polițist din cadrul B.P.T.F. Gara de Nord a fost rănit, acesta având o plagă tăiată cu cuțitul de aproximativ 1,5 cm în zona palmar dreapta, între degetul mic și inelar.

În cauză se fac cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tentativă la omor.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de bărbat. La data de 26 februarie 2023, Tribunalul București a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, față de persoana bănuită, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.