Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Femeile din PSD Cluj au petrecut la munte - Poliţiştii nu au ţinut cont de 8 Martie şi au dat amenzi de mii de lei

O petrecere privată de Ziua Internațională a Femeii s-a lăsat cu amenzi de 6.250 de lei, în comuna Beliș din județul Cluj. Organizatoarea a fost o fostă consilieră locală PSD, care a invitat mai multe femei, printre care și una dintre cele aflate la șefia filialei județene a partidului.

Șeful organizației de tineret din comună a postat imagini pe pagina sa de Facebook, dar le-a șters după ce au fost preluate de presă. Polițiștii au întrerupt petrecerea când era aproape pe sfârșite și au mai găsit doar cinci participanți, pe care i-au amendat.

"În cursul serii, în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au efectuat verificări pe raza localității Beliș, fiind identificată o locație în interiorul căreia, la momentul respectiv, se aflau 5 persoane.

Printre acestea, a fost identificat și organizatorul evenimentului privat care s-ar fi desfășurat în cursul serii.

În baza aspectelor constatate au fost aplicate măsurile legale conform prevederilor Legii 55/2020, cuantumul total al sancțiunilor contravenționale fiind de 6.250 de lei.

Se continuă verificările pentru identificarea și sancționarea tuturor persoanelor care ar fi participat la respectivul eveniment", precizează Poliția Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.