Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Fenomen rar în Argentina: a nins pentru prima dată după 14 ani în Cordoba

www.antena3.ro
zăpadă, ninsoare

Precipitaţii sub formă de ninsoare s-au înregistrat miercuri în mai multe regiuni din Argentina, printre care şi în oraşul Cordoba, care a fost acoperit de un strat de zăpadă pentru prima dată după 14 ani, relatează EFE.

Pe reţelele de socializare, hashtag-ul "Cordoba" a fost cel mai comentat de-a lungul zilei, internauţii publicând imagini şi videoclipuri şi precizând că nu au mai văzut un asemenea peisaj alb din 2007, potrivit agerpres.ro.

"Aşa arată terenul nostru de fotbal. A nins în Cordoba după 14 ani", a scris un membru al Clubului Atletico Las Flores pe Twitter.

Din cauza ninsorii, poliţia rutieră din provincie a fost nevoită să întrerupă traficul pe mai multe drumuri naţionale, precizând totuşi că nu au fost semnalate incidente majore.

Serviciul Meteorologic Naţional a prognozat căderi de zăpadă nu doar în provincia Cordoba, ci şi în alte provincii precum Mendoza şi San Luis, dar şi în regiunile înalte din San Juan, La Rioja şi Catamarca.

Cu câteva zile înainte de începerea iernii australe, serviciul meteo a avertizat şi despre o răcire considerabilă a vremii, cu temperaturi minime cuprinse între - 2 grade şi 5 grade Celsius, iar cele maxime de între 6 şi 13 grade Celsius, atenţionare valabilă până vineri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.