Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Fiica lui Kanye West, în vârstă de 6 ani, a cântat rap la o prezentare de modă pariziană

kanye west

Fiica lui Kanye West, în vârstă de 6 ani, a cântat rap la o prezentare de modă pariziană, arată Smart Street, păstrând un loc special în playlist pentru muzica rapperului american, anunță MEDIAFAX.

Kanye West a fost maestrul de ceremonii al prezentării pentru sezonul opt al liniei de vestimentație Yeezy, la Paris.

Fiica lui West, North, în vârstă de 6 ani, a fost vedeta prezentării de modă cântând rap pe scena evenimentului de la Săptămâna Modei din capitala Franței.

Citește și: Klaus Iohannis, despre activitatea MAI: Deficiențe de ordin managerial, de coordonare și chiar lipsă de profesionalism, în contextul unor situații precum cazul Caracal sau evenimentele din 10 august 2018

Fetița a fost filmată în timpul prezentării de modă prestând pe scenă la invitația tatălui său. După ce a făcut rap pe cont propriu pentru o vreme, North a fost susținută de West în finalul momentului. North a folosit ritmurile lansate de ZaZa, o mică vedetă în vârstă de 5 ani.

Părinții micuței ZaZa au comentat la rândul lor momentul în care fiica lui West și a lui Kim Kardashian a interpretat piesa ”What I Do?”: “Ne mândrim cu creativitatea și credem că și atunci când e vorba de un copil, și când e implicat un adult, creativitatea merită respect/ recunoaștere! Ce fac @kimkardashian (Kanye West) cu fiica lor... cu inspirația oferită de ZaZa & de familia noastră în minte e în regulă...”

“Nu suntem supărați, dar vă rugăm arătați dragoste și susținere în primul rând pentru varianta originală!!! Îl admirăm pe Kanye West și îi iubim parcursul. Totuși, nu vrem să simțim că drumul fiicei noastre în lumea divertismentului se înfundă”, au comentat părinții celei care a lansat varianta originală a piesei interpretate de North.

Mama lui North, Kim Kardashian, a răspuns arătând că fiica sa e “un mare fan” ZaZa și că North e în studio cu tatăl ei ”tot timpul”.

Citește și: După demersul făcut de Dumitru Coarnă, încă un sindicat reacționează: În acest caz, absolut toate funcțiile trebuie egalizate la nivel maxim

“Interpretarea oferită azi cu remixul lui North pentru piesa lansată de ZaZa a fost ceva ce fetița a cerut să facă în ultimul moment și a fost o surpriză absolută”, a explicat Kardashian. ”Nu am avut nicio intenție să nu menționăm autorul. Mi-ar plăcea ca fetițele să se întâlnească”

Muzica lui West se aude la Smart Street. Playlistul Smart Street poate fi accesat aici: https://www.smartradio.ro/radio/street/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.