Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Filme romantice, în weekend, la DIVA

mediafax
diva universal sigla

În februarie, timp de trei săptămâni, în fiecare weekend, de la ora 16.00, telespectatorii vor vedea filme romantice la DIVA, informează News.ro.

Duminică, 5 februarie, este difuzat filmul romantic „Regăsirea” („The Story of Us”, 2019), care este perfect pentru pasionaţii de cărţi şi de orăşele de poveste, din provincie. Intriga scenariului? Librăria lui Jamie Vaughn (Maggie Lawson), din orăşelul Waterford (Oregon), este ameninţată de un proiect imobiliar de proporţii. Arhitectul trimis la faţa locului, pentru a convinge localnicii să-şi vândă afacerile, este Sawyer O’Dell (Sam Page). Jamie şi Sawyer s-au iubit în liceu, iar acum ajung de părţi opuse ale baricadei, ea fiind decisă să salveze afacerile locale. Oare îi va ajuta trecutul să găsească un front comun?

Filmările peliculei au avut loc în Victoria (British Columbia), iar în poveste apar librăria locală Luna Collective, popularul parc Gorge Waterway şi restaurantul Café Brio (care este celebru pentru reţetele proprii de rizoto, tartă caramelizată cu lămâie şi trufe de ciocolată).

Sâmbătă, 11 februarie, va fi difuzat „În prezenţa dragostei” („Presence of Love”, 2022), un film romantic care încearcă ceva diferit de tropii clasici ai acestui gen cinematografic (o fată de la oraş se mută într-un sătuc feeric, unde încearcă să salveze ceva local, iar - până la final - se desparte de actualul iubit, pentru că se îndrăgosteşte imediat de un localnic). Linia narativă este centrată pe Joss (Eloise Mumford), o timidă profesoară de literatură romantică, care şi-a pierdut recent mama. Când pleacă 10 zile într-o vacanţă la ferma unde a crescut mama ei, îi cunoaşte pe actualii proprietari: doamna Merryn (Samantha Bond) şi fiul ei, Daniel (Julian Morris), un tată singur. Pelicula are personaje bine dezvoltate, o poveste complexă în spate şi vine la pachet cu o serie de peisaje extraordinare: filmările au avut loc în mirificul Cornwall (Marea Britanie).

A treia peliculă romantică din această lună este programată pe 18 februarie, „Încurcătură mediteraneeană” („Mix Up in the Mediterranean”, 2021). În film, Julian (Jeremy Jordan), un chef celebru din New York, are un accident, aşa că îşi roagă fratele geamăn - Josh (acelaşi Jeremy Jordan) – să participe la un concurs culinar în locul lui. Nimeni n-o să-şi dea seama, nu? Josh este bucătar în Alaska, în localul părintesc, deci ştie cum să mânuiască un cuţit ca un expert. Evident, la faţa locului, acesta se îndrăgosteşte de Meg (Jessica Lowndes), care jurizează evenimentul. Şi care crede că e însurat... cu alt bărbat. Pelicula a fost filmată în Malta, unde are loc concursul culinar din poveste.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.