Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Filmul COMPLET al MĂCELULUI dintre suporteri, după FCSB - Dinamo

Inquam Photos / Bogdan-Ioan Buda
Inquam bătaie suporteri

Șase suporteri care au intrat pe teren la meciul dintre FCSB și FC Dinamo, disputat pe Arena Națională, și care s-au bătut, nu mai au voie să participe la partide de fotbal pe o perioadă de un an, fiind și amendați fiecare cu câte 500 de lei, anunță Jandarmeria Capitalei.

Reprezentanții Jandarmeriei Capitalei au transmis că, la aproximativ 10 minute de la terminarea partidei, mai mulți suporteri FCSB și dinamoviști au intrat pe suprafața de joc și s-au bătut.

Citește și: După șeful DIICOT, se pregătește încă o ‘decapitare’ în Justiție! Cine ar putea fi ‘executat’

În primă fază, a intervenit firma de securitate contractată de organizator, după care au intervenit jandarmii, suporterii fiind luați de pe teren.

"În urma acestui incident, șase persoane au fost identificate de jandarmi și sancționate cu câte 500 de lei fiecare și interzicerea accesului de a mai participa la partide de fotbal, pe o perioadă de un an, în conformitate cu art. 20, lit. X), din Legea 4/2008. În continuare, în baza imaginilor avute la dispoziție, se vor face demersurile legale pentru identificarea și altor persoane care au comis fapte antisociale", susține Jandarmeria București.

Citește și: Victor Ponta spulberă Guvernul: Suntem într-o prăpastie uriașă

FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, pe Arena Naţională, cu rivala Dinamo, în etapa a XII-a a Ligii I.

Partida dintre FCSB și Dinamo a fost întreruptă de arbitrul Istvan Kovacs în minutul 35, la scorul de 1-1, timp de 10 minute, în urma unui scandal iscat între Florinel Coman și galeria lui Dinamo, după ce fotbalistul vicecampioanei României a aplaudat ironic în direcția galeriei adverse.

Citește și: Lovitură de teatru! Tudorel Toader susține că nu el se află în spatele Legii recursului compensatoriu – Pe cine dă vina

Arbitrul i-a acordat cartonașul galben, iar după ce lucrurile s-au liniștit și Coman s-a dus să execute cornerul, a fost înjurat de către fanii dinamoviști din peluză. Coman a fost numit "țigan", iar în direcția sa au fost aruncate mai multe obiecte. Atunci, arbitrul a decis să trimită echipele la vestiar, iar meciul a fost reluat după aproximativ 10 minute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.