Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Fiul lui Radu Mazăre rupe tăcerea: Ce s-a întâmplat în avionul cu care fostul primar a fost adus + DOCUMENTUL la care lucrează concubina lui Mazăre

Inquam Photos / George Calin
Radu Mazare

Radu Mazăre a fost adus în România, după ce a stat un an și jumătate în Madagascar. Fostul lider PSD a fost încarcerat la Rahova, pentru a executa o pedeapsă de 9 ani, sentința fiind definitivă. Mazăre a ajuns în țară cu un avion care a făcut escală la Paris, unde s-a urcat și fiul său, Radu.

Marți seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, Radu Mazăre junior a explicat ce s-a întâmplat în avion, dar și că Roxana, concubina lui Mazăre, rămasă în insula africană, va depune un document ce va ajunge la premierul malgaș.

”Nu a fost o experiență foarte plăcută, pentru că nu am putut să vorbesc cu el. Mă mai uitam la el, i-am luat o sticlă de apă să i-o dau, dar mi s-a spus că nu am voie să i-o dau. Au venit stewardesele și au zis ele că se ocupă. Roxana (n.r. concubina lui Radu Mazăre) va depune un memoriu în care va povesti ce i s-a întâmplat tatălui meu în această perioadă. Acest memoriu va ajunge la prim-ministrul din Madagascar. ”, a spus Radu Mazăre junior.

Citește și: Liviu Dragnea: Trebuie eliminată pensia specială pentru parlamentari .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.