Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Fiul ministrului Educației S-A INFECTAT cu virusul COVID la petrecerea de Revelion

Inquam Photos/ George Călin
Sorin Cimpeanu Campeanu

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a dezvăluit că fiul său, student, a avut Covid. Nu s-a infectat la facultate, ci la petrecerea de Revelion, anunță Mediafax.

Cîmpeanu a fost întrebat, luni seara, despre gradul de siguranță în școli și a răspuns că diferă de la o școală la alta, însă media ar fi între 7,60 - 8,20, de la 1 la 10.

„Dacă ar fi existat și teste în școli, siguranța s-ar fi dus undeva către nota 9. Dacă ar fi existat și o responsabilitate din partea tuturor, adică dacă s-ar fi testat toți elevii, nota ar merge la 9,50. Pericol există, dar părinții îi pot învăța pe copii că masca, respectarea regulilor de igienă și vaccinarea duc siguranța către 100%”, a spus ministrul, la Digi24.

Întrebat cum își trimite copilul la școală, Cîmpeanu a răspuns: „este student și o face cu o responsabilitate admirabilă”.

Întrebat, mai departe, dacă îl trimite cu inima ușoară la școală și dacă e sigur că nu poate lua boala, ministrul a spus că fiul său s-a infectat deja.

„Nu la școală. La petrecerea de Revelion, cu mai mulți studenți. Mi-a spus că a purtat masca tot timpul, cu excepția nopții de Revelion. Este vaccinat complet și nu a dezvoltat niciun fel de simptome. A stat în izolare corect, după care a mers la facultate”, a declarat ministrul.

Acesta a precizat că fiul său s-a testat pentru a „cu totul altă problemă”, fără nicio legătură cu Covid, și așa a aflat că a luat virusul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.