Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Florentin Pandele, intervenție ciudată în emisiunea lui Cozmin Gușă: 'Bine, prietenașul meu, te aștept după emisiune'

Florentin Pandele

Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, aflat în centrul scandalului referitor la „azilele groazei”, a fost protagonistul unui alt episod ciudat, în direct la Gold FM.

Pandele l-a sunat pe realizatorul emisiunii, Cozmin Gușă, și i-a transmis un mesaj cu iz de amenințare, în contextul în care Gușă și invitatul său dezbăteau tocmai cazul azilelor.

„Bine prietenul meu cu ghilimele, vorbim după emisiune, prietenașul meu. Bine, prietenul meu, vorbim după, prietenul meu. Te aștept după emisiune,  când poți, prietenul meu... ca să faceți subiecte cu mine.”, a afirmat Pandele.

Pandele și scandalul azilelor groazei

Florentin Pandele ar fi știut încă din octombrie 2021 că la un azil din Voluntari se întâmplă lucruri potențial ilegate, potrivit unor documentele publicate de Centrul de Investigații Media. Vecinii azilului au trimis mai multe adrese la Primăria Orașului Voluntari și chiar au dat instituția în judecată.

Ulterior, primarul a susținut că nu știa despre adresele respective, nici despre proces, pentru că secretara unității administrativ teritoriale ar fi semnat în locul lui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.