Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu acuză USR-PLUS de FAKE NEWS: 'Această campanie nu afectează guvernarea'

Dan Barna și Cristian Ghinea au acuzat direct că, din cauza alegerilor din PNL, guvernarea are de suferit! Însă, cei doi lideri USR-PLUS sunt contrați violent chiar de șeful lor din guvern, premierul Florin Cîțu. ”Această campanie nu afectează guvernarea”, a spus ferm Cîțu.

”Așa arată o echipă câștigătoare! Primar de municipiu și ce primar. Președinte de Consiliu Județean și ce președinte! Performanța, în PNL, trebuie scoasă în evidență.

Vreau să-i asigurăm împreună pe români că această campanie electorală a noastră, această campanie internă, nu afectează guvernarea României. Fiecare dintre dumneavoastră, primari, consilieri, unde lucraţi în administraţia publică, chiar şi sectorul privat, ne vom face treaba mai departe în această perioadă, pentru a-i asigura pe români că guvernarea merge mai departe. Deşi rezultatele se văd, ei trebuie să ştie că nu lăsăm guvernarea deoparte.

În acelaşi timp, vă mai rog ceva, să duceţi mai departe mesajele despre această guvernare, pentru că sunt multe, sunt bune, dar cumva ele nu ajung la toţi românii. (...) Noi trebuie să-i asigurăm pe români că, (...) după această guvernare, în 2024, nu vor mai fi drumuri fără asfalt, nu vor mai fi localităţi fără canalizare, nu vor mai fi localităţi fără apă curentă. (...) Asta e ceea ce trebuie să facem noi.”, a spus Florin Cîțu la Constanța.

Citește și: Florin Cîţu îl umilește pe Dan Barna: 'Îl încurajez să aibă o discuţie cu Patriarhul României' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.