Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Florin Cîțu anunță dispariția AUR din viața publică: 'Sunt incompetenți' / Atac la USR:'Cine se aseamănă se adună'

captura Digi 24
Florin Cîțu

Președintele PNL, Florin Cîțu, nu crede că partidul AUR o să mai fie votat în următoarele alegeri, atâta timp cât nu vine cu legi în Parlament. „Oameni fără soluții”, „incompetenți”, „nu știu ce să facă” - așa îi descrie liderul liberalilor pe cei din AUR.

„O să fie modificări la regulament (n. r.: după momentul în care George Simion, copreședintele AUR, l-a bruscat de gât pe ministrul Energiei). Până la urmă o să vedeți că oamenii vor rezultate. A mai fost un partid care e lângă AUR, care se lega cu lanțuri. De țipat poți de acasă. Ăsta o să fie testul în Parlament: dacă cineva îi votează pentru circ, ok... Dar oamenii îi votează pe cei care vin și au proiecte de legi, îmbunătățesc viața. Am fost și eu în opoziție și am trecut legi. Se poate! E greu, e complicat, dar se face”, a spus Florin Cîțu, la postul B1TV.

Apoi a continuat atacul împotriva AUR: „Văd niște oameni fără soluții, nu știu ce să facă și ca să acopere că sunt incompetenți vin cu astfel de momente”, a precizat Cîțu.

Liderul PNL îi acuză pe cei de la USR de complicitate: „Mă surprinde USR că a stat în sală, mai ales după atacul la Florin Roman. Acum tot USR a stat lângă AUR. Cine se aseamănă se adună”, a conchis Florin Cîțu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.