Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Florin Cîțu, atac la unii lideri PNL: 'Nemulţumiţii sunt aceiaşi care nici nu au curaj să intre într-o competiţie'

Inquam Photos / George Calin
Florin Citu PNL

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat că în urma negocierilor din coaliţia de guvernare PNL a ieşit învingător, deoarece, deşi îi reveneau 17 prefecţi, a obţinut 18 astfel de posturi. Cîţu a mai precizat că sunt unii preşedinţi de filiale liberale care sunt nemulţumiţi de aceste negocieri, dar ”nu vei putea să împarţi 18 la 42 de filiale să spui că i-ai mulţumit pe toţi”.

Florin Cîţu a declarat la Digi24, marţi seară, că ”este un succes” ca PNL să aibă un prefect în plus.

”În această negociere cu PSD, PNL, prin algoritmi, îi reveneau 17 prefecţi. Am ieşit din negociere cu 18 prefecţi. Orice am spune, oriunde, este un succes să ai un prefect mai mult. A, cum sunt ei împărţiţi în interior, bineînţeles că nu vei putea să împarţi 18 la 42 de filiale să spui că i-ai mulţumit pe toţi. Unii dintre ei sunt mulţumiţi. 14 prefecţi au rămas cum erau înainte, au fost 4 filiale care nu au avut prefect nici în guvernarea Orban, nici în guvernarea Cîţu, care au acum prefect. A fost un mod de a da către câteva filiale”, a declarat Cîţu, potrivit news.ro.

Liderul liberal a declarat că unele filiale sunt nemulţumite, dar că liderii acestora nu au curaj să intre într-o competiţie.

”Bineînţeles că celelalte filiale ar putea să aibă o nemulţumire şi îi înţeleg şi este normal. Le-am spus colegilor mei că eu înţeleg când venim să criticăm, dar aş vrea să vină şi cu soluţii. Din ce am văzut eu, nemulţumiţii sunt aceeaşi care erau şi în 2004 şi în 2012 şi în 2016 şi acum, cam aceiaşi care nici nu au curaj să intre într-o competiţie”, a declarat Cîţu.

În legătură cu un eventual Congres al PNL înainte de termenul statutar Cîţu a afirmat: ”Doar duşmanii PNL doresc un congres. Şi nu sunt în PNL”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.