Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîţu atacă: 'Vremea câinilor cu covrigi în coadă şi a râurilor de lapte şi miere care curg din robinetele pesediştilor a luat sfârşit'

captura Facebook
Florin Citu

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, afirmă că sunt pregătite conturile şi banii europeni pot veni. Cîţu susţine că documentul prezentat este o garanţie că PNL vrea ca drumul României să fie alături de UE şi NATO, spre deosebire de PSD. ”Este momentul ca românii să spună stop promisiunilor mincinoase”, a afirmat Cîţu, adăugând că ”vremea câinilor cu covrigi în coadă şi a râurilor de lapte şi miere care curg din robinetele pesediştilor a luat sfârşit”, anunță news.ro.

Florin Cîţu a afirmat, joi seară, la prezentarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă că ”Guvernul liberal face din nou diferenţa” şi a prezentat din timp, într-un mod transparent, planurile pentru viitorul României.

”Conturile sunt pregătite, să vină banii”, şi-a început Cîţu discursul.

”PNL este singurul partid care prin acest program face o declaraţie publică fermă că drumul României este doar alături de UE şi de aliaţii noştri nord-atlantici”, a afirmat Cîţu.

Citește și: Ludovic Orban îi răspunde lui ÎPS Teodosie: ‘Nu se interzic slujbele. Ele se organizează în anumite condiţii, pentru că este zonă carantinată’

Acesta susţine că ”este momentul ca românii să spună stop promisiunilor mincinoase”.

”În acelaşi timp a sosit momentul ca toată clasa politică să înţeleagă că românii nu mai pot fi cumpăraţi cu promisiuni mincinoase: vremea câinilor cu covrigi în coadă şi a râurilor de lapte şi miere care curg din robinetele pesediştilor a luat sfârşit”, a mai afirmat Cîţu.

Ministrul Finanţelor Publice susţine că Programul de guvernare al PSD ”nu duce România spre Uniunea europeană”.

De asemenea, Cîţu a afirmat că PNL nu lasă pe nimeni în urmă.

”E momentul ca românii să compare foarte serios ofertele politice”, a mai declarat Cîţu.

”Sunt convins că PNL va guverna şi după alegeri, iar în parteneriat cu preşedintele Klaus Iohannis vom face România liberală”, a încheiat Cîţu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.