Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Florin Cîțu: 'Cei care au publicat lista trebuie să o explice!'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Cîțu

Premierul României, Florin Cîțu, susține că singura problemă cu lista publicată recent de Ministerul Sănătății e dată de interpretare.

„A fost aprobată și prelungirea stării de alertă. Există o modificare importantă, cu reducerea de la 23 la 22. Măsurile rămân la fel în rest.

Nu e nici o problemă cu lista: transparență 100%. Singura problemă e de interpretare, iar unele sunt tendențioase. Cei care le-au publicat trebuie să le explice.

Bineînțeles, asta e o strategie pentru orice țară din lume. Nu sunt eu în măsură să stabilesc. Mergem în continuare cu campania de vaccinare”, a declarat Florin Cîțu.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, marți seara, la TVR 1, că, în urma publicării listei tuturor centrelor de vaccinare de către Ministerul Sănătății, au ajuns în online locații ale instituțiilor din sistemul de apărare, de ordine publică și ale serviciilor.

„Nu este normal ca ele să fie publicate cu adrese legat de sistemul de apărare, sistemul de ordine publică, înțeleg că era vorba și de servicii. În ce condiţii… Vezi adresa, strada x, numărul y şi constaţi că acolo s-au vaccinat 7, 8, 10 cetăţeni din structurile respective. Păi, în momentul respectiv, poţi să te aştepţi ca oricine, nu ştiu, poate că nu ne sunt toţi prieteni pe pământul acesta, dar pot veni în orice moment să fotografieze, să filmeze… Nu mi se pare normal să dăm publicităţii”, a spus Lucian Bode.

Totodată, ministrul de Interne a recunoscut că angajații din MAI s-au vaccinat fără a se programa în platformă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.