Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu dă cu pumnul în masă și le spune miniștrilor că el este șeful cel mare: 'Deciziile le ia premierul, trebuie să urmărească deciziile mele'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Florin Cîțu

Florin Cîțu este deranjat că nu este ascultat de propriii miniștri, fie ei din PNL, fie din USR-PLUS sau UDMR. Disensiunile dintre premier și miniștri au ajuns subiecte de discuții publice, iar Cîțu crede că ele sunt cauzate pentru că unii dintre subalternii săi de cabinet preferă să ”externalizeze” anumite opinii.

”Aș prefera să avem dezbaterile în coaliție. Dacă e să le avem public, le avem public. Foarte bine mă înțeleg cu Vlad Voiculescu. Nu lui i-am zis că nu știe să citească un buget. Discuțiile din spațiul public nu fac bine. Suntem liberali, suntem vocali, vrem să facem lucruri. Avem opinii și putem să avem opinii, dar decizia este la premier. Deciziile le ia premierul, trebuie să urmărească deciziile premierului. Decizia e la premier, în Guvern. Avem dezbateri în coaliție, dar decizia o ia premierul.

Eu nu iau deciziile de unul singur, le iau în urma unor discuții în coaliție. Dacă vor în afară, le luăm în afară.”, a explicat Florin Cîțu la Digi 24, joi seara.

Citește și: Maia Sandu i-a dat lovitura de grație lui Vladimir Plahotniuc .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.