Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu dă de pământ cu Vlad Voiculescu și îl acuză că a produs panică în populație: 'Nu avem nicio dovadă'

Facebook
Guvern Florin Citu

Florin Cîțu a declarat, luni seara, că nu există, în acest moment, nicio dovadă că numărul morților de COVID-19 în România este mult mai mare decât cifrele oficiale. Cîțu l-a acuzat pe fostul său subaltern, Vlad Voiculescu, că a indus panică în populație când a vorbit despre ”mii de morți” în plus.

”Am constituit un grup de lucru, oamenii se vor apleca asupra acestei probleme să vedem dacă sunt discrepanțe. Nu știam dinainte de problema aceasta. Vom vedea care sunt rezultatele. Eu nu cred că sunt diferențe atât de mari. Să așteptăm concluziile acestui grup de lucru.

Platforma STS este cea în care nu se mai modifică nimic, sunt mai multe verificări după aceea. Dacă o persoană a avut COVID-19, dar a murit din altă cauză, se elimină de pe listă.

Nu avem nicio dovadă că s-au făcut subraportări în România Nu există, în acest moment, nicio dovadă. Astfel de declarații trebuie cântărite foarte mult înainte când le facem în spațiul public. Ele pot să creeze panică. Trebuie să fim foarte atenți și să avem și dovezi.”, a declarat Florin Cîțu la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.