Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu dă noi detalii despre ședința de guvern în care Ludovic Orban s-ar fi îmbătat: 'Faceți un semn de egalitate care nu își are sensul'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Cîțu Ludovic Orban Cîțu Orban

STIRIPESURSE.RO a publicat, în exclusivitate, informațiile că la o ședință de guvern din 2020, premierul de la acea vreme, Ludovic Orban s-ar fi îmbătat, după ce ar fi băut, alături de alți miniștri, palincă.

Premierul Florin Cîțu, cel care era ministru de Finanțe la acea vreme, și care a participat și a contrasemnat multe dintre actele normative aflate pe ordinea de zi a acelei ședințe, a dat noi detalii, joi seara, despre ce s-a întâmplat.

Citește și: SURSE Ludovic Orban s-a îmbătat la o ședință de guvern - Detalii absolut INCREDIBILE din sală

Practic, Cîțu a confirmat, indirect, veridicitatea celor relatate de STIRIPESURSE.RO. Întrebat cum se facă că fostul premier al PNL, Orban, a băut în timpul ședinței de guvern, iar actualul premier PNL a fost prins băut și băgat după gratii în timp ce conducea, în SUA, Cîțu s-a arătat deranjat de punerea în balanță a celor două fapte, practic confirmând cele întâmplate pe 28 octombrie, în ședința de guvern.

”Faceți un semn de egalitate care nu își are sensul. Eu am făcut o greșeală acum 21 de ani, pe care mi-am asumat-o, pentru care am plătit acum 21 de ani, din care am învățat o lecție dură care nu s-a mai repetat de atunci și care nu are niciun efect asupra modului în care eu îmi duc acest mandat.

Citește și: VIDEO Ce răspuns a dat Florin Cîțu când a fost întrebat dacă va candida la alegerile prezidențiale

Eu pot să vorbesc doar despre mine. Eu nu am băut la nicio ședință de guvern. Știu că am plecat de la acea ședință pe la ora 10 și am fost înlocuit de un secretar de stat, Sebastian Burduja. Ședința s-a terminat pe la 12 noaptea, nu știu ce s-a întâmplat.”, a precizat Florin Cîțu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.