Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu, despre planul de reziliență și recuperare: 'Comisia Europeană nu a refuzat ceva, ci a remodelat ce avem noi în PNRR'

Facebook
Guvern Florin Citu

Premierul Florin Cîțu a vorbit, joi, despre proiectele din PNRR pe care Comisia Europeană le-ar fi refuzat României.

„Este o negociere. Noi am prezetat un plan, Comisia Europeană a venit cu comentarii. Noi revenim la aceste comentarii. Eu nu aș spune că a refuzat ceva Comisia Europeană, pentru că nu e adevărat. Nu are cum să se întâmple acet lucru. Cred că este vorba de a remodela ceea ce avem noi în planul nostru de redresare și reziliență pentru a intra exact în tiparele pe care le ia în calcul Comisia Europeană. Nu văd aici nicio problemă”, spune Florin Cîțu.

Reacția premierului vine după ce europarlamentarul PSD Victor Negrescu a spus că noua formă a Planului Național de Redresare și Reziliență nu a primit acceptul Comisiei Europene: „din păcate, avem un plan politizat cu finanțări distribuite pe criterii politice în interiorul guvernului în loc să vorbim de un plan național al României”.

La rândul său, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, susține că Planul Național de Redresare și Reziliență este în lucru, în plin proces de consultări cu Comisia Europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.