Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu, despre propunerea USR-PLUS ca Vlad Voiculescu să revină ministru: 'E important să avem un ministru al Sănătății cât mai repede'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Florin Cîțu

Vlad Voiculescu a declarat că nu exclude ca USR-PLUS să îl propună iar ministru la Sănătate, la mai puțin de o săptămână de la demitere. Florin Cîțu a refuzat să comenteze o astfel de variantă și le-a transmis partenerilor din coaliție să numească urgent o propunere.

”Îi ajută pe cei de la PSD, pe cei care neagă beneficiile campaniei de vaccinare, dar pe noi, coaliția, nu ne ajută. De aceea nu înțeleg atacurile lui.

Citește și: VIDEO Florin Cîțu dă de pământ cu Vlad Voiculescu și îl acuză că a produs panică în populație: 'Nu avem nicio dovadă'

Să nu discutăm scenarii (n.r. ca USR-PLUS să îl propună tot pe Vlad Voiculescu ministru), așteptăm propunerea de la colegii de la USR-PLUS. Nu are sens să vorbim. În acest moment avem lucruri importante de rezolvat, de aceea avem nevoie de un ministru al Sănătății.

Pentru mine e important să avem o coaliție care funcționează și să avem un ministru al Sănătății cât mai repede. ”, a spus Florin Cîțu la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.