Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Florin Cîţu, după ce a vorbit cu Marcel Ciolacu despre PNRR: 'Nu este nevoie de nicio dezbatere'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Florin Cîțu

Premierul Florin Cîţu respinge ideea de a supune Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă unei dezbateri sau unui vot în Parlament. După ce a vorbit cu liderul PSD despre PNRR, premierul afirmă că vrea doar să prezinte românilor deciziile asumate de guvern prin PNRR.

"PNRR nu are de ce să treacă prin Parlament. Este un proiect al Guvernului. Un lucru pe care putem să îl facem este să prezentăm românilor, în Parlamentul României, forul legislativ, PNRR. Nu este nevoie de niciun vot, nu este nevoie de dezbatere. Dar cred că este important ca românii să vadă acest PNNR transparent, deschis", a declarat Cîţu, vineri seara, după şedinţa de guvern.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, că a fost sunat de către premierul Florin Cîțu și că salută decizia acestuia de a avea o discuție aplicată cu Opoziția și de a prezenta PNRR în Parlamentul României.

„Am avut o discuție telefonică cu prim-ministrul să avem săptămâna viitoare o întâlnire, să stabilim principiile și mecanismele cele mai bune pentru abordarea PNRR. (...) Cred că decizia luată la Bruxelles împreună cu comisarii europeni și cu președinta Comisiei a fost ca acest plan să fie prezentat în Parlamentul României. În toată Europa, PNRR a fost prezentat în Parlament”, spune Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.