Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu îi face curte lui Dacian Cioloș, după ce l-a învins, în primul tur, pe Dan Barna: 'E o penalizare pentru cei care au scos de la guvernare USR'

uba.ro
Florin Cîțu Dan Barna Guvern

Premierul Florin Cîţu a comentat, joi, la Râmnicu Vâlcea, rezultatul alegerilor din USR PLUS, afirmând că este o "penalizare" pentru cei care au scos acest partid de la guvernare. Dacian Cioloș a câștigat, în fața lui Dan Barna, primul tur, ambii intrând în finală.

"În aceea ce priveşte alegerile de la USR PLUS, eu nu văd aici o surpriză, este clar că este o penalizare pentru cei care au scos de la guvernare USR PLUS şi s-au alăturat celor de la AUR. Aşa văd eu lucrurile", a spus Florin Cîţu, atunci când a fost întrebat cum comentează rezultatul primului tur al alegerilor pentru conducerea USR PLUS.

Citește și: VIDEO Dacian Cioloș, primele declarații după ce a câștigat primul tur al alegerilor din USR PLUS: Jocul e deschis, orice se poate întâmpla

Premierul a reafirmat că liberalii nu se vor ruga de USR PLUS să revină în coaliţia de guvernare.

"V-am spus că de luni vor discuta cu mine ca preşedinte al PNL, iar noi nu ne vom ruga de USR PLUS să vină la guvernare", a declarat Cîţu.

Citește și: VIDEO Dacian Cioloș, după VICTORIA de etapă: Îmi depun mandatul în 2023

Copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş a obţinut cele mai multe voturi în turul întâi al alegerilor desfăşurate online pentru şefia partidului.

Copreşedinţii USR PLUS Dacian Cioloş şi Dan Barna merg în turul al doilea al alegerilor pentru şefia partidului, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al formaţiunii, Ionuţ Moşteanu. Potrivit acestuia, Dacian Cioloş a obţinut 15.111 voturi (46%), Dan Barna - 14.404 voturi (43,9%), iar Irineu Darău are 3.300 de voturi (10,1%).

Citește și: Dan Barna, prima reacție după ce a pierdut primul tur al alegerilor din USR PLUS: 'Sunt optimist. Suspansul merge mai departe' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.