Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Florin Cîțu îi scoate la tablă pe reprezentanții PSD: proiectele pe care PNL se bazează în coaliția de guvernare

dw.com
Florin Cîțu

Președintele PNL, Florin Cîțu, își menține părerea că intrarea PSD la guvernare a fost singura soluție posibilă la acel moment pentru salvarea crizei politice în care intrase România. Liderul PNL susține că alianța cu PSD poate fi benefică dacă unele proiecte o să fie implementate în cele din urmă: PNRR, reforma pensiilor, a salarizării, a administrației publice sau digitalizarea țării,

„Eu nu iau decizii de unul singur în partid. Acum în PNL e democrație: nu sunt voturi în unanimitate. (...) Dacian Cioloș a mers la vot, deși nu avea voturile. Nu noi am întârziat. USR trebuia să se oprească. Cu Guvernul Ludovic Orban aveam 20% în Parlament!

Pentru ce să mă susțină Klaus Iohannis? A nominalizat premierul PNL. Pentru ce să mă susțină? Vorbesc des cu Iohannis.

Dacă văd derapaje care pun în pericol stabilitatea economică a României venim în PNL și luăm o decizie. Nu e o coaliție cu cec în alb. Sunt declarații politice la PSD acum.

Cred că cel mai important e că PNL o să fie la guvernare până în 2024. Noi suntem aici ca să ne asigurăm că reformele o să fie implementate.

Merită (n.r.: coaliția cu PSD) dacă reușim să implementăm... Dacă ducem la bun sfîrșit PNRR, reforma pensiilor, a salarizării, a administrației publice, România educată, digitalizarea...”, a declarat Florin Cîțu, la Digi24.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.