Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Florin Cîțu îl ceartă pe Eduard Novak: 'Este un comentariu nefericit'

facebook.com
Florin Citu

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a făcut o declaraţie neinspirată, menţionând faptul că Ana Maria Popescu nu ar fi luat medalia de aur nici dacă bugetul federaţiei de scrimă ar fi fost mai mare cu 5 milioane de lei. Premierul României, Florin Cîțu, a comentat declarația ministrului, pe care o consideră „nefericită”.

„Este un comentariu nefericit al domnului ministru. Trebuie să ne bucurăm pentru victorie. Banii vin de la Comitetul Olimpic. Cred că e momentul să ne gândim la strategie de la următoarea olimpiadă. Ar fi trebuit să fie obictivul nostru să luăm mereu aur.

Ne-am bucurat pentru moment, pentru Popovici, pentru tot ceea ce fac sportivii noștri. Trebuie să ne aducem aminte că a venit după pandemie, condițiile sunt dificile. Eu îi felicit pe toți. E un semn de normalitate.

E adevărat ce spune domnul Novak, că nu mai vin tinerii la sport. Trebuie să fie acele locuri în care cei mici să meargă din joacă. Pe urmă o să vedeți că vine și performanța", a spus Florin Cîțu, la Digi24.

Citește și: Emil Boc crede că Florin Cîțu o să fie noul președinte al României: ‘E un posibil candidat la prezidențiale din partea PNL’ - VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.