Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu, în fața lui Cosmin Prelipceanu, la Digi24, după ce jurnalistul i-a numit CĂPOȘI pe românii care nu se vaccinează: Nu știu dacă suntem căpoși

Florin Cîțu a fost, marți seara, invitatul lui Cosmin Prelipceanu la Digi 24. Controversatul jurnalist i-a explicat premierului situația din Franța, unde un salariat va putea fi concediat, dacă nu prezintă un permis sanitar de Covid-19. Prelipceanu i-a numit ”căpoși” pe românii care nu vor să se vaccineze și l-a chestionat pe Cîțu dacă nu cumva ar trebui aplicată și în România măsura unică din Franța.

Citește și: ȘOC în Franța - Ministrul Muncii ATENȚIONEAZĂ: Un salariat va putea fi CONCEDIAT dacă nu prezintă un permis sanitar

”Nu am văzut alte țări care să facă așa ceva. Cred că trebuie să găsim măsurile pentru România. Nu știu dacă suntem căpoși sau în alt fel. România a avut vaccin la liber, rată de infectare foarte mică, nu am avut economia închisă. Voi lua deciziile pentru români. Vreau să văd cum evoluează lucrurile, înainte să iau o decizie.

Mediul de afaceri a fost foarte receptiv la propunerile noastre. Lucrurile au mers bine acolo.”, a explicat Florin Cîțu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.