Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Florin Cîțu nu este pregătit de valul patru al pandemiei

PNL Bucuresti
Florin Citu

Premierul României, Florin Cîțu, a fost întrebat de măsurile pe care le ia România în fața valului patru, în condițiile în care campania de vaccinare bate pasul pe loc, iar numărul de infectări crește.

„De fiecare dată propunerile nu vin doar de la Ministerul Sănătății. Ele vin de la mai multe instituții. Am avut discuții de la MAI, de la INSP și alți specialiști și apoi am luat acele decizii”, a spus Cîțu.

Întrebat concret ce măsuri ia, Florin Cîțu se arată deranjat mai mult de criticile aduse Guvernului.

„Aici, la valul 4, noi trebuie să ne concentrăm pe vaccinare. Au fost încercate mai multe măsuri. Dar dacă noi criticăm de fiecare dată ce face Guvernul... Noi trebuie să ne vaccinăm. Vaccinarea salvează vieți. Dacă ne uităm doar la guvern, nu va funcționa”, a conchis Cîțu.

Numărul cazurilor Covid-19 este în creștere în România. Doar săptămâna trecută au fost înregistrate cu 139% mai multe cazuri în comparație cu două săptămâni în urmă. Pe lângă acest aspect, vizibil în toată Europa, românii sunt sătui să audă de restricții, reguli și măsuri anti-Covid-19, iar asta îi expune și mai mult la virus, atrage atenția secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Andrei Baciu. „Riscăm însă să ajungem într-o capcană cognitivă: de a trăi o falsă senzație de siguranță și a avea o falsă senzație de protecție dată de o percepție negativă”, spune Andrei Baciu.

Vezi și: Avertisment sumbru de la un oficial din Ministerul Sănătății: un nou pericol la care ne expunem în preajma valului patru .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.