Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Florin Cîțu promitea transparență, dar despre documentul cu sigla Guvernului nu vrea să discute: refuză orice comentariu când este întrebat

PNL Bucuresti
Florin Citu

Premierul României nu se arată deranjat de faptul că antetul Guvernului este folosit în interes politic. Cîțu, care mereu a pledat și a promis transparență totală în fața românilor, nu vrea să verifice dacă documentul cu sigla Guvernului este real sau nu.

„Eu nu pot sa comentez doar pe baza documentelor oficiale. Să fie înregistrat. Documente oficiale înseamnă să fie înregistrate”, a fost precizarea lui Florin Cîțu, când a fost întrebat de presă despre autenticitatea documentului.

Context

Un document intitulat „Linii de comunicare pentru liderii PNL”, care poartă antetul Guvernului (Cancelaria prim-ministrului - Consilier de stat), a apărut în spațiul public. Miniștrii și liberalii care îl susțin pe premierul Florin Cîțu la șefia PNL sunt instruiți, potrivit documentului, ce să spună în aparițiile TV, cum să abordeze alegerile din filialele PNL, să transmită mesaje de unitate și de victorie și să contracareze „team Orban”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.