Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu spune că nu pleacă de la Palatul Victoria decât cu o moțiune: 'USR cere votul celor de la PSD și este alături de AUR'

Curtea Constituţională a României urmează să discute pe 28 septembrie sesizarea privind existenţa unui conflict juridic dintre Parlament şi Guvern pe tema moţiunii de cenzură a USR PLUS şi AUR.

Florin Cîțu a anunțat că el nu va pleca de la Palatul Victoria decât dacă va trece o moțiune de cenzură împotriva sa, înlăturând astfel variantele conform cărora guvernul ar trebui să ceară vot de încredere în Parlament, după schimbarea componenței coaliției guvernamentale.

Citește și: VIDEO Florin Cîțu este decis: România introduce certificatul de vaccinare pentru accesul în diverse obiective pentru ca economia să nu fie închisă

”Nu guvernul merge, ci merg miniștrii. Guvernul pică doar dacă trece o moțiune de cenzură. Peste 45 de zile mergem cu noii miniștri. Nu am stabilit cine va fi. Vom merge cu miniștri de la UDMR și PNL. E greu să ai discuții cu cineva care are o moțiune împotriva propriului guvern. Așteptăm decizia CCR.

Dacă CCR spune că nu a fost conflict juridic, deși eu spun că a fost, atunci se merge la vot, unde USR poate să dea jos propriul guvern prin metoda Liviu Dragnea.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban o face praf pe Alina Gorghiu: Dezvăluiri uluitoare despre femeia pe care Klaus Iohannis a pus-o șefa PNL

Eu am spus că, dacă își retrag moțiunea de cenzură, putem discuta. Au o alianță cu un partid neofascist, antivaccinare. USR cere votul celor de la PSD și este alături de AUR.

Dacă eu m-aș duce să negociez o majoritate în Parlament, mi s-ar spune că facem blat. Altă variantă nu am, merg cu UDMR.”, a spus Florin Cîțu.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban este all-in: ATAC DEVASTATOR la Klaus Iohannis + îi cere DEMISIA lui Florin Cîțu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.