Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu trece la catedră și dă lecții: 'Asta e diferența între urechiști și profesioniști'

Inquam Photos / Octav Ganea
florin citu

Florin Cîțu a anunțat că proiectul pentru rectificarea bugetară este pregătit, iar el va fi dezbătut vineri, în ședința de guvern. Ministrul de Finanțe a anunțat că pensiile vor fi crescute cu cea mai mare sumă din istorie, la fel și alocațiile. Totodată, Cîțu a vorbit despre reușitele sale la minister și i-a solicitat lui Marcel Ciolacu să le ceară scuze românilor, după ce le-a spus că PNL nu va majora pensiile și salariile. ”Asta e diferența între urechiști și profesioniști”, i-a transmis Cîțu lui Ciolacu.

”Am spus că România nu va fi afectată, în primul trimestru, de această criză, și am avut dreptate, am avut a doua cea mai mare creștere din UE. Sper ca în al doilea trimestru să avem o scădere mai mică decât majoritatea țărilor din UE.

Citește și: EXCLUSIV Am deslușit misterul! Cine sunt Ciprian Napi și Richard Rinu, ultimul fiind arestat pentru uciderea lui Emi Pian

IMM Invest este cel mai de succes program din istorie. Ce le va spune Marcel Ciolacu celor aproape 14.000 de companii, când a vrut să oprească acest program? Am spus că și inflația și dobânziile vor scădea, așa s-a întâmplat. Asta e diferența între urechiști și profesioniști. Ar trebui să le cereți scuze românilor, domnule Ciolacu!

Creștem pensiile cu cea mai mare sumă din istorie, într-un moment dificil. PSD nu a făcut asta când a avut creștere economică. PSD, prin domnul Ciolacu, a spus că nu vom crește pensiile și alocațiile. Ar trebuie să veniți să vă cereți scuze!”, a declarat Florin Cîțu.

Citește și: După uciderea lui Emi Pian, clanul Duduianu este dinamitat! Decizie de ultimă oră a Tribunalului București .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.