Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu UIMEȘTE, după ce a înghețat salariile, pensiile și a refuzat majorarea alocațiilor: 'Oamenii vor simți că viața lor se îmbunătățește zi de zi'

Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Cîțu

Florin Cîțu a uimit, miercuri seara, când a spus că românii vor constata că ”viața lor se îmbunătățește zi de zi”, după ce a luat decizia să înghețe salariile bugetarilor și a refuzat să mărească pensiile și alocațiile, așa cum scrie în lege. Mai mult, Cîțu s-a lăudat cu decizia de a îngheța salariile profesorilor, medicilor și polițiștilor.

Premierul a șocat și când a spus că peste 1,3 milioane de români au revenit în țară din străinătate și s-au angajat în IT, deși numărul contractelor de muncă nu a crescut, dacă afirmația lui Cîțu ar fi reală, iar numărul firmelor închise este în continuă creștere.

Citește și: Ion Iliescu: ‘Situația în care se află țară necesita o comunicare mai deschisă între forțele politice și între cetățeni și factorii sociali’

”Dreapta va guverna România în următorii 8 ani de zile. Nu știu în ce formulă. Am avut rezultate. Oamenii vor simți că viața lor se îmbunătățește zi de zi.

2021 e un an mai ușor. În trimestrul IV am avut cea mai mare creștere din UE. Vedem o revenire. Avem venituri mai mari decât anul trecut.

Citește și: După cazul Onești, Dumitru Coarnă îi desființează pe șefii Poliției: ‘Sunt niște lași, niște incompetenți numiți politic, că așa vrea domnul Bode’

Gradul de îndatorare al României este printre cele mai mici din UE. Noi ne-am împrumutat mai ieftin, în criză, decât PSD pe creștere economică.

Zi de zi specialiștii PSD în economie ne spuneau că distrugem țara. Au venit 1,3 milioane de români din străinătate și și-au găsit locuri de muncă.”, a declarat Florin Cîțu la B1 TV.

Citește și: EXCLUSIV Prima reacție a lui Traian Berbeceanu, după ce a fost eliberat din funcția de prefect al Capitalei: ‘Consider că mi-am făcut datoria față de bucureșteni’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.