Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu vorbește despre demisie: 'Eu nu știu dacă obiectivul este să pice acest guvern sau să avem cât mai multe persoane vaccinate'

captura Facebook
Florin Citu

Florin Cîțu a fost întrebat, miercuri, la Palatul Victoria, dacă își va da demisia în cazul în care România nu va avea, în septembrie, 10.400.000 de oameni vaccinați, așa cum a promis. Premierul a precizat că România deja înregistrează un succes și a acuzat PSD că nu trebuie să vorbească despre guvernare.

”Eu îmi asum ceea ce sunt eu responsabil. Dacă în septembrie vom avea 10.300.000 de vaccinați, eu cred că e un succes. Și 10 milioane este un succes. Eu nu știu dacă obiectivul este să pice acest guvern sau să avem cât mai multe persoane vaccinate în România.

Citește și: Vlad Voiculescu: ‘Cred că este bine ca oamenii să aibă acces la teste antigen de calitate’

Cred că trebuie să ne bucurăm de ritmul pe care îl avem. Suntem pe locul 6 în UE și pe 18 la nivel global. Mulți nu ne-au dat această perspectivă, mergem în direcția corectă. Am văzut mesajele celor de la PSD. Eu nu cred că PSD mai are ceva de spus în următorii 4 ani de zile și ar trebui ignorați. Ce au avut de spus au spus în 2017, când lumea a ieșit în stradă cu sutele de mii, la câteva zile de la învestire.”, a explicat Florin Cîțu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.