Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO/FOTO - Panică într-un sat din Mehedinți: Un șarpe a fost găsit într-un automat de cafea

ISU Bihor
sarpe

Un șarpe a fost îndepărtat astăzi dintr-un automat de cafea, în județul Mehedinți, după ce pompierii au fost sesizați prin intermediul SNUAU 112.

În cursul acestei zile s-a primit un apel prin intermediul SNUAU 112, în care a fost semnalată prezența unui șarpe în incinta magazinului mixt din satul Dudașu, comuna Șimian. La fața locului s-a deplasat un echipaj de Jandarmerie, care a a identificat un șarpe ascuns în aparatul de cafea al locației respective. Cu ajutorul dispozitivului din dotare, șarpele de casă în lungime de peste 100 cm a fost extras și, ulterior, eliberat în mediul natural.

„Cu ajutorul dispozitivului din dotare, șarpele de casă în lungime de peste 100 cm a fost extras și, ulterior, eliberat în mediul natural”, spun jandarmii.

În ultimele zile, jandarmii au intervenit în patru astfel de situații privind îndepărtarea șerpilor, ca urmare a solicitărilor din partea cetățenilor.

În ultimele zile, jandarmii au intervenit în patru astfel de situații privind îndepărtarea șerpilor, ca urmare a solicitărilor din partea cetățenilor.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.