Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO + FOTO - Declarația cântăreţului Ed Sheeran, după ce a anunţat lansarea unui nou album

Facebook | Ed Sheeran
Ed Sheeran

Cântăreţul Ed Sheeran spune că a „intrat” în depresie anul trecut, după ce soţia sa a fost diagnosticată cu o tumoră, iar prietenul său Jamal Edwards a murit pe neaşteptate, la vârsta de 31 de ani. Aceste evenimente sunt evocate pe viitorul său album, „Subtract” care va fi lansat pe 5 mai, potrivit BBC.

Iubita din copilărie a vedetei, Cherry Seaborn, cu care s-a căsătorit în 2019, a fost diagnosticată cu o tumoră în timp ce era însărcinată cu al doilea copil.

„Nu a existat nicio cale de tratament până după naştere”, a explicat el.

La acea vreme, vedeta se afla în instanţă în fiecare zi, în procesul privind drepturile de autor.

Impactul devastator al acestor evenimente „mi-a schimbat viaţa, sănătatea mintală şi, în cele din urmă, modul în care am văzut muzica”, a spus vedeta pe reţelele de socializare.

Drept urmare, a abandonat „sute” de melodii pe care le scrisese pentru viitorul său al şaselea album.

Sheeran şi Seaborn şi-au întâmpinat cea de-a doua fiică în luna mai. Cântăreţul nu a oferit informaţii noi cu privire la starea de sănătate a soţiei sale.

Sheeran le scrie fanilor pentru a anunţa lansarea „Subtract”, un album acustic produs de Aaron Dessner, care a fost scris pe „un fundal de durere şi speranţă”.

Albumul a fost planificat de mult ca încheiere a „erei sale matematice”, care a început cu „+ Plus” în 2011 şi a continuat cu „x (Multiply)”, „÷ (Divide)” şi „= (Equals)”. A venit după ce Edward a murit brusc de un atac de cord după ce a consumat cocaină şi alcool, a concluzionat un medic legist.

La scurt timp după aceea, Sheeran s-a confruntat cu un proces de trei săptămâni pentru drepturi de autor, din cauza acuzaţiilor că a plagiat melodia sa de succes „Shape Of You”.

Deşi în cele din urmă a câştigat, cântăreţul şi colegul său, textierul Johnny McDaid de la Snow Patrol, au spus că acest caz a pus „o presiune extraordinară” pe ei.

Pentru a trece peste acele experienţe, Sheeran a folosit scrierea de cântece pentru a „a da sens” sentimentelor sale. „Simţeam că mă înec”.

Albumul urmează să fie lansat pe 5 mai, după single-ul „F64”, care a fost un răspuns visceral la moartea lui Jamal Edward.

Piesa respectivă nu va apărea pe lista finală de melodii, care a fost dezvăluită miercuri dimineaţă.

Spre deosebire de albumele sale anterioare, „Subtract” nu se concentrează pe simbolul matematic al titlului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.