Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO-FOTO - Imagini FABULOSE din Banatul Montan: zeci de căprioare petrec iarna împreună

căprioare

O camera de monitorizare a faunei, montată de membrii Asociației Wild Caraș-Severin, a filmat un grup mare de căprioare care s-au adunat pentru a petrece împreună iarna. Specialiștii spun că astfel de grupuri pot fi formate de sute de animale.

Imaginile au fost filmate noaptea, într-o pădure din Banatul Montan. Specialiștii spun că animalele se adună iarna în grupuri pentru a se ajuta reciproc la căutarea hranei, la apărare și la încălzire, relatează Mediafax.

Citește și: VIDEO - Moment CRUCIAL înainte de începerea școlilor - ziua în care se ia decizia finală! Klaus Iohannis: 'Vom face o reevaluare'

„Trafic aglomerat pe drumurile din padurile Banatului Montan. În sezonul rece, cervidele strâng rândurile în grupuri formate din câteva zeci de exemplare, până la câteva sute de exemplare. Fenomenul are legătură cu migrația din sezonul rece pentru căutarea surselor de hrană, apărarea de prădători, respectiv cu păstrarea căldurii corpului la temperaturi scăzute”, au scris, pe pagina de Facebook, reprezentanții Asociației Wild Caraș-Severin. Grupurile de căprioare se micșorează primăvara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.