Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO + FOTO Premieră în istoria Bisericii Ortodoxe Române: Fostul manager sportiv al lui Dinamo a fost distins cu o medalie de către Preasfințitul Macarie

Pentru prima dată de la înființarea Episcopiei Europei de Nord, Preasfințitul Macarie a decis să acorde unui manager de club una dintre distincțiile eparhiei sale. Marius Nicolae, fost manager sportiv al clubului Dinamo, acum manager la Vejle Boldklub, în Danemarca, a fost distins de Preasfințitul Părinte Macarie cu medalia Centrului de tineret al Episcopiei Europei de Nord „Sfântul Voievod Ștefan cel Mare”.

Marius Nicolae a participat la slujba din Vejle împreună cu mai mulți membri din staff-ul echipei din prima ligă daneză. La finalul slujbei, a avut loc ceremonia în care episcopul Macarie al Europei de Nord i-a acordat fostului dinamovist medalia „Sfântul Voievod Ștefan cel Mare”. Așa cum se știe, stadionul Dinamo din București se află pe Bulevardul Ștefan cel Mare.

”Nu sunt un om al vorbelor alese, dar vreau să mulțumesc Preasfinției Sale, părintelui Marcel, Preasfintei Născătoare de Dumnezeu. Chiar dacă evit să folosesc cuvântul ”mândru” sau ”mândrie” pentru că sunt nocive sufletului, sunt mândru că sunt român.”, a spus Marius Nicolae.

Managerul i-a oferit ierarhului un tricou personalizat al echipei din Vejle cu cifra 8 și o minge de fotbal, ambele cu autografele jucătorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.